/ Dollhouses / Dockskåp /

Kork-pyssel

Inte trodde ni väl att ni skulle bli utan pysseltips såhär efter jul? Givetvis går det att pyssla till nyår också. Om du dricker väldigt mycket skumpa, eller om du sparar väldigt många korkar, så kan du såsmåningom göra en väldig massa pyssel av korkarna.

Här kan du göra en Ägget fotölj av en champange-kork och lite gem. Kan impa på vilken bordsdam som helst! Klicka här för att komma till en instruktion (om du tror att du behöver nån, det är bara att karva och sätta dit benen)

image920


Förresten, du kan även böja till en liten stol till dockskåpet av metalldelarna som håller korken i flaskan.



image921

Jag har bara gjort det själv en gång, och det gjorde ganska ont i fingrarna eftersom ståltråden är ganska hård. Men det hela går ut på att du snurrar upp tråden på två av "benen". Dessa två trådar tvinnar du sedan ihop själv till ett ryggstöd. Flaskans etikett, den lilla metallplattan, använder du som stolssits.






#1 / / pysslarens mamma:

har ett förslag: nyp av tråden som går runt flaskhalsen o dra den ur de tilltänkta stolsbenen. vira den urdragna tråden till ryggstöd sedan kapsylplattan lagts ovanpå. på det sättet sparar man lite på fingertopparna.

#2 / / Filifjonkan efter nyåret:

ahh det var en klockren höjdare detta tackar för tipset,,

#3 / / Scott:

Perhaps it's a little nerdy but I actually liked the Egg Chair. Very cool.

#4 / / Business:

Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.