/ Övrigt /

Furniturebox, igen!

Oj oj, nu får nog Furniturebox skärpa sig! Nu har de ringt igen...för fjärde gången har de velat leverera att bord till oss. När vi var i Australien ringde de igen. För sista gången, vi har redan fått vårt bord! Sluta ringa! Vi har ledsnat nu!

Det är mellan 90 till nästan 200 personer som läser min blogg varje dag, fattar ni hur mycket negativ publicitet ni får? Om varje person som läser bloggen får informationen om att Furniturebox strular så kommer de säga det till minst 5 personer, som i sin tur berättar det för 5 personer...för alla känner nån som känner nån som haft jätteproblem med Furniturebox...
/ Utomhuspyssel /

Kinesiskt skåp

Ellos, jag har skrivit det förr, men oj vad upphottat bra de har blivit. Jag har tidgare skrivit om de vackra kinesiska bruskåpen som kostar skjortan att köpa. Nu när jag idag kollade i en Elloskatalog hos mamma och pappa så ser jag det här lilla skåpet. Det är inte stort men väldigt prisvärt och ser fint ut. Nytillverkat, självklart, men vad gör väl det?

999 kr vill de har för ett, det skulle se så fint ut i vår hall...Klicka här för att komma till Ellos hemsida och beställ ett skåp!


image511

/ Tisdagstema /

Tisdagstema

Oj oj, det är söndag och först nu kommer mitt tisdagstema, gammalt.

image510Bilden förestället ett bättre begangnat ormskinn
av arten Jungle Carpet Python, undrar vad den heter på svenska?