/ Vinter- och julpyssel /

Yearbook 2008

När jag tänker tillbaka på 2008 kan jag inte hjälpa att tycka att det är ett år där det inte hänt särskilt mycket. Kanske har det att göra med att 2007 var ett Stort år för mig. Jag köpte lägenhet, åkte till Australien, köpte en hund till, fick drömjobbet, renoverade lägenheten och så vidare. Under 2008 är det största som hänt att jag fyllt 30. Lite resor har det blivit av, både i och utanför tjänsten. Hamburg har fått många många besök av Odlingspysslaren, men även Östersund, London, Nice, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Paris har hunnits med.Januari, HelsingforsFebruari, Kajsa badar i diskhonMars, snyggaste kycklingen?

Nice och ParisUnder våren börjar jag spela Ikariam, aj aj aj vad roligt det är att kriga!Så här fullt är det på vårens dockskåpsmässa i LondonHur ser det ut i era porslinsskåp? (Den stackars dockan fick både kropp och kläder under året)Ett efterlängtat dockskåp fick bli den stora 30-årspresenten.Julens lussekatter blev väldigt bra (i alla fall på bild)Men nu är vi på väg mot nya mål 2009!

/ Vinter- och julpyssel /

Nu ligger tomtarna pyrt till!

Visserligen så älskar jag att julpynta, helst ska alla tomtar vara på plats redan i mitten av november. Ofta brukar jag hålla mig och aldrig julpynta innan första advent...eller ok, veckan innan första advent. Men guuuuud vad trött jag är på alla dukar och tomtedj*vlar nu efter jul. För jag måste poängtera, julen är SLUT efter julafton. (Helst skulle jag vilja fira jul på juldagen inte på julafton, men men) och annandagen och juldagen är onödiga (förrutom att man är ledig, ledig = bra) Snälla sambon tittade storögt på mig idag när jag började smygavtomtifiera. "Det är ju så mysigt med alla belysning". Så, jag gav med mig och hindrade min egen framfart, tomtarna får härja här fram tills den 30/12. Sedan ska de bort, för att sedan längtas fram igen i november 2009.

/ Vinter- och julpyssel /

God jul!