/ Boktips /

Tilda-böcker

Tilda-böckerna, ett eldorado för alla oss med pastellpysseldrömmar, är som säkert de flesta vet skriva av norskan Tone Finnanger. Efter att totalt snöat in mig på alla söta dockor, figurer och pyssel så gjorde jag slag i saken och köpte två påskpysselböcker från Adlibris. Jag provade mig även deras gratisfrakt med Schenker. Vad jag inte uppmärksammade var att jag var tvungen att åka till Hammarbyhöjden för att kunna lösa ut paketet. Så nästa gång betalar jag nog de 30 kr som frakten kostar och får dessutom paketet snabbare hemskickat....

Jag undrar, är det möjligt att ha ett hem som ser ut som ett Tilda-hem? Min största undran är att om man nu kan ha det, vart förvarar man alla Tilda-julsaker sen? Förvaring är ju nästan aldrig snyggt? Jag önskar ju att jag kunde ha ett så vackert hem som många har när jag surfar rúnt på olika Bloggar. Men mitt och sambons hem tenderar alltid att ha dammråttor i hörnen, IKEA-möbler som inte är ihopsatta, "projekt" som ligger framme och obäddade sängar....och dessutom miljoner zillioner saker som inte egentligen får plats. Som fler Tildaböcker exempelvis. :)

image912
/ Ordlös Onsdag /

Ordlös onsdag

Lana får prova toypudeln Kajsas Pippitröja (som min mamma stickat!) Är det bara jag som riktigt ser hur Lana säger "F*ck you B*tch"

image910


Fler Ordlösa Onsdagar hittar du hos Nejma i Marocko
/ Tisdagstema /

Lilla Kajsa på Tisdagtema

Lilla Kajsa är här knappt 9 veckor. Nyss bråkade hos om bästa snutten med sina tre syskon. Mamma var aldrig långt borta och allt var härligt lekigt. Men sen så försvann syskonen en eller en, Kajsa själv sattes i bilen och åkte iväg. Mamma lämnades hemma. Kajsa själv hamnade hos en ny familj med bara en liten snuttefilt som luktar hemma....hon ser så ensam ut på den här bilden.

image908

På bilden har hon varit hos oss i 5 minuter. Hon vågar inte riktigt gå fram till oss utan sitter i nån minut till på snuttefilten. Sen blev det action...dagen efter var det som att hon alltid varit med oss... :)