/ Tisdagstema /

Tisdagstema

Veckans tema är Hopp

Kajsa har en annan uppfattning om hur bad ska göras, med ett hopp...

/ Textila mönster/beskrivnigar /

Sista veckan innan semestern

Nu börjar jag jobba min sista vecka innan semstern. Att jag är trött är bara förnamnet. Veckan kommer börjas med att jag har slarvat bort mitt passérkort jag hoppas innerligt att kortet ligger på mitt skrivbord på jobbet. Lite pinsamt är det, det här är andra gången jag slarvat bort kortet! På mindre än ett år! Så dumt och jag skäms verkligen. Hoppas det går att få tag i ett nytt kort såhär i semestertider....

Skulle kanske köpa ett sånt här case, då kanske det lilla kortet inte skulle försvinna så lätt. Fodralet har  Melissss tillverkat.

/ Utomhuspyssel /

Lite snabbpyssel av uttröttad Odlingspysslare

Lite stitje på Odlingspyssel, har haft en MEGAdeadline på jobbet. Överdriver inte när jag säger att den här veckan har 09:00-02:00 varit en kort dag. Men, nu är den slut. Så här kommer lite sommarpysseltips (Odlingspysslaren har nämligen inte haft semester än, dvs för henne har inte sommaren börjat)


Glaskrans

Längts med våra stränder hittar vi tyvärr ofta glasbitar, men gör något fint av alla sandslipade stenar du hittar. Gör en söt krans till dörren. Om du inte hittar något glas så finns det slipade glabitar att köpa i hobbyaffärer (bla Panduro)

Gör såhär:

Gör en krans av ståltråd, ca 3 varv som lindas stadigt. Klistra fast lasbitarna med en limpistol Häng upp med ett vackert band. Klart!
Om du får lite glasbitar över, använd dem som dekoration i vaser och krukor