/ Resor /

Oslo...lite hastigt

En gammal vän bjöd med mig till Oslo i helgen. Så nu ska jag inte tillbringa helgen med att läsa Eu-rapporter, utan jag ska shoppa loss i den norska huvudstaden. Det enda vi har plannerat är en tur till Nationalmuseet, sedan är det öppet för förslag. Jag vill leta lite pysselsaker och pysselböcker. Känner inte alls till Norge, har bara varit där 2 gånger. har för mig att alla affärer är stängda på söndagar, så det gäller att ligga i på lördagen.
/ Övrigt /

Vilken ponny är du?

Det är föga förvånande vem jag blev... I'm gonna sue'em! Hur som helst, superkul och helt oseriöst test.

Which My Little Pony Are You?

You are Rainbow Dash, the activist lesbian. You organize protest rallies and walks. Even though your girlfriend, Sunny Daze, can't seem to grasp the importance of all your causes, as long as she keeps showing up wearing the appropriate event t-shirts, you don't mind. Pony rights!
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code
/ Balkonger, växter och odling /

Bores återkomst

Efter vår kommer vinter. Snälla sambon tyckte att vi skulle införa 8 årstider istället för de 4 vi har idag. Undrar vad den vi har nu skull heter? Vårvinter, vintervår eller kanske senvinter? Stora pudeln trivs, hon kör ner nosen i snön och plogar. Lilla Kajsa fryser alltid och vill helst inte kissa i det fluffiga vita, till matte och husses förtvivlan...

image1030

image1031

Samma krokusar som bilden i Onsdagstema...fast nu översnöade.