/ Tisdagstema /

Tisdagstema

Kan inte förstå att det är ett år sedan vi kom hem från Australien-semestern. Längtar efter att få göra en ny långresa, önskar mig vansinningt mycket en New York eller än hellre en Tokyo-resa i 30-årspresent. Hade egentligen  tänk att lägga ut bilder på något häftigt vilt djur från Australien, men istället lägger jag ut en bild på familjens egen tiger.

/ Halloween och höstpyssel /

Papyruspåsar

Som ni kanske vet är jag mest inne på pyssel som går att skapa själv för en inte alltför dyr penning. Papyrus är ett företag som specialiserat sig på partyprodukter som inbjudningskort etc.

De här påsarna för Halloweengodiset går faktiskt att göra själv.
Utgå från en vanlig mindre papperpåse (inte en stor som du köper i mataffären, uten en liten) Måla den svart, eller klistra på halloweenpapper i läskiga mönster och färger, Pumpan du ser på bilden har guldpapper i mun och ögon. Läskigt fint, eller hur?
/ Papperspyssel /

Kaffefilterpyssel

Kaffefilter, gärna vitt sådant, är ett billigt och bra pysselmaterial. Bra att måla på är det också, måla gärna med vanliga puck-färger.

Kaffefilter-ängel

Den här lilla ängeln kan enkelt göras om till älva om du målar kaffefiltret i fina färger. Du behöver vitt kaffefilter, band, flirtkula till huvudet. Klicka på länken för en mer utförlig beskrivning.
Martha Stewart har såklart även hon lite kaffefilterpyssel, fina rosor att färga och sätta ihop.