/ Recept /

Gluten?

Jahapp. Pricktestet var megapositivt för fisk, skaldjur, ägg, nötter och mandlar. Lite annat smått och gott också, såsom björk och mögel. Men, det var negativt för gluten.
Har velat fram och tillbaka i en vecka nu. Allergologen sa att det inte var farligt att prova att äta gluten, så, idag har jag, trumvirvel, ätit 1,5 tunnbröd. Med både vete, råg och korn i!  Det ni. Det smakar inte alls som jag trott. Jag trodde glutenbröd skulle vara segt och härligt, men det här var mer torrt och smuligt - som glutenfritt bröd är då. Känner ingen smakskillnad what så ever. Ingen reaktion i mage, hud, mun eller någonting.
Nu ska jag leta reda på en smaskig baugette. Vi ska kanske fira det här glutenlivet med en resa till Paris, eller i alla fall Åland.
#1 / / pok:

så roligt om du inte känner nå´t. Var lite försiktig med att äta för mycket för coeliaki- reaktion från tarmen kan ta lång tid att få.

Hur mår Tilla-ludel, hörde nå´t om höft. Ring i morgon.

#2 / / Anonym:

så roligt om du inte känner nå´t. Var lite försiktig med att äta för mycket för coeliaki- reaktion från tarmen kan ta lång tid att få.

Hur mår Tilla-ludel, hörde nå´t om höft. Ring i morgon.

#3 / / Evasleva:

Vad skönt att inte vara glutenintollerant! Det underlättar ju mycket. Men tunnbröd? det är ju smuligt och torrt. Ät något godare! :)