/ Övrigt /

Fina klänningar till examen och allt

Borde jag fira att jag tar examen? (om jag nu kommer göra det, det går tungt med att skriva uppsatsen) Det är ju ändå min tredje och förhoppningsvis sista universitetsexamen. Är lite i valet och kvalet. Troligtvis kommer jag bara att ha liten mysig mottagning här hemma med enkel buffé för nära och kära. Låter det rimligt? Eller ska jag fira STORT? Jag har aldrig egentligen firat mina examina. Kanske borde passa på nu?
Hur som helst, jag är ju lite omfångsrik. Knappast en storlek 36 om jag säger så, snarare 46. Att hitta en finfin klänning är inte det lättaste. Dessutom, skatta nu inte, är jag intresserad av att låta min examenspresent vara ett par dyra vackra märkesskor och märkesklänning. Jag vet att det är vansinnigt, och jag har satt en budgetgräns på 5000 kr för klänning + skor.  Eller borde jag strunta i det. Hör ni hur velig jag är :)
Hur som helst, fina klänningar finns ju i Sverige också, men de finaste klänningarna finns i Usa. Är väldigt sugen på Calvin Kleins små 50-talsalster:
Som sagt, det finns mängder med vackra klänningar på Macys. Men även Nordstroms.com säljer Calvin Klein-klänningar i plusmodell. Till den klänning som jag kommer köpa (vet inte vilken än) så planerar jag som pricken över i att köpa ett par Christian Louboutin-pumps. Vet inte än hur jag kommer kunna gå i dessa dyra vackra höga skapelser, men de kommer väl ordna sig? Nog är flickan värd ett par dojjor för typ 3000 kr?