/ Balkonger, växter och odling /

Vad håller de på med?

Här hemma förbereds det för fullt för bebisen just nu. Men vad är det vi håller på med egentligen? Försök att gissa innan ni kommer till den sista bilden. Många svordomar utdelades under projektets gång...
 
 
Första steget
 
 
Andra steget inkluderar en gråtande pudel som tycker hon ska få leka med hemligheten.
 
Tredje steget, Lana mallar sig framför gråtande pudel som också vill vara uppe på hemliga lådan.
 
 
 
 
Lådan öppnad nu på den fjärde bilden
 
 
Vad är det här egentligen?
 
 
Jo men, det är ju en babysäng!
 
 
Eller, just nu en nallesäng...
 
 
Här blandas det verkligen friskt. Den röda söta koftan och mössan är mina gamla från 1978, lakan från Ikea, skallran från en gratisbox, nallarna från London och den blå filten har min mormor stickat till mig en gång i tiden. Över kanten hänger den filt jag och mamma sydde. 
/ Dollhouses / Dockskåp /

Lite dockskåpssaker just nu

På dockskåpsskursen blir det mycket böcker just nu. En vagga och ett musselmaletfat har jag också påtat ihop. 
 
 
Skolbänken är en byggsats från Kottetoys. Mössan som hänger över kanten är ett avklippt finger från en skinnhandske. Böcker är utklipp från kataloger. Penseln är gjord av lite riktigt penselstrå som jag klistrat frast på en tillslipad tandpetare. 
 
Musselmaletfatet är gjort av en bild i en reklamkatalog, ett papperfat och en minischackpjäs som blivit av med huvudet.
 
 
 
Vaggan har jag sågat till av ostlåda och sedan målat och slipat så den ser nött ut. Den gungar så fint så. 
/ Balkonger, växter och odling /

Och så blev det sjukskrivning...

Jahapp. 
 
 
Jag som trodde jag skulle vara en av de där som jobbar fram till dagen innan förlossningen. Men det gick inte. Redan nu, två månader innan förlossningen så går jag hemma på 100 %. Vad ska man göra med all den här tiden? Jag är ju hemma av en anledning, så där väldigt mycket aktiviteter blir det därför inte av. Det går liksom inte fysikt. 
 
Pyssla går dock utmärkt att göra trots foglossning och sammandragningar. Tur är väl det? Jag har fått hit en försändelse från min mor med mina gamla barnkläder ano 1978. Det var ärligt talat väldigt lite brunt i den påse som kom, kanske finns det mer hemma på vinden? Inga plagg var oranga heller. Mycket omlotttröjor, ska visa lite bilder så fort jag kan.